Agenda of Workshop in the Hague, the Netherlands of CEA Program

dátum: 2024. március 14.

helyszín: Laan van Nieuw Oost-Indië 271, 2593 BS Den Haag

előadók: János Ede Szilágyi, Asea Gašparić, Enikő Krajnyák, Lea Feuerbach, Josipa Kokic, Judita Juharová, László Mezey, Miklós Vilmos Mádl, Blazej Tazbir, Milica Ilic, Nikolina Marasovic, Rebecca Lilla Hassanova, Csaba Szabó , Ágota Szekeres, Tomasz Miroslawski, Weronika Pietras, Zuzanna Żurawska, Emma Szitás, Zsófia Farkas

moderátorok: Dániel Csonka, Nóra Béres, György Marinkás

témák: international criminal law; children's rights and parental responsibility; sovereignty

A Közép-európai Akadémia 2024. március 14-én „Agenda of Workshop in the Hague, the Netherlands of CEA Program” címmel workshopot rendezett a Mádl Ferenc Összehasonlító Jogi Intézet és a Közép-európai Összehasonlító Jogi Egyesület közreműködésével. 

A nemzetközi jog és az emberi jogok állandóan változó táján a törekvés az igazságosságra, az elszámoltathatóságra és a védelemre továbbra is elengedhetetlen. 2024. március 14-én számos európai ország Phd hallgatója és jelöltje gyűlt össze Hágában, a Közép-Európai Akadémia által szervezett workshopra. A világ egyik legkiemelkedőbb nemzetközi jogi központjának szívében, a workshop kulcsfontosságú platformként szolgált a gyümölcsöző beszélgetéshez, tudáscseréhez és a sürgető kérdések kritikai elemzéséhez a nemzetközi büntetőjog, emberi jogok és egyéb jogi dilemmák területén.

Az esemény programja:

haga-junior-program-online

Az eseményről készült fényképek:

Szekeres Ágota Workshop reportja az eseményről elérhető itt.

Share This